Foto: gordonko
..toto je asi jeden z prvých receptou ,ktorý som obkukal od mamy
30 - 45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
jednotlivé kúsky si naklepeme z oboch strán
-
2
jemne potrieme olejom
-
3
a osolíme a okoreníme čierným korením..
-
4
... potom poukladáme na kolieska nakrájaný cesnak
-
5
prikrijeme tanierom a necháme nejaký čas postáť ... do večera či druhého dňa
-
6
nuž a potom už len vysmážame , úmyselne som nenapísal čas pečenia ..odporúčam piec dlhšie na slabšom plameni aby bolo mäso fajnovúčké DOBRÚ CHUŤ
@gordonko
ty si mal ísť za kuchára..:-))
každý gurmán vie to-že cesnak vylepšuje mäso..kto si chce menu vylepšiť-musí nášho @gordonka navštíviť...tu si nájde dobrôt veľa..mnohé by som veru chcela..taký kuchár by sa mi zajtra zišiel..čo keby si na horniaky prišiel???ked porobíš si dobre robotu-objednám si ťa aj na sobotu...:-))
práve teraz varým ryžu
od obeda zostal rezeň
dobré jedlo- moja priazeň
nebojím sa roboty
volné chcem mať soboty
vtedy robým rôzné stretká
ked sa prieteľ z druhým potká
možno pojdem kuknúť hore
maj sa dievča na pozore
nech navarým čo som slúbil
cestou k Tebe nezablúdil