Foto: hanina
Ďaľší recept z mojich obľúbených. Môžeme si ich pripraviť do zásoby. V chladničke vydržia niekoľko dní. Čím dlhšie - tým sú chutnejšie. Vyberieme z Zobraziť celý popisĎaľší recept z mojich obľúbených. Môžeme si ich pripraviť do zásoby. V chladničke vydržia niekoľko dní. Čím dlhšie - tým sú chutnejšie. Vyberieme z marinády len toľko koľko potrebujeme. Ďaľšia výhoda - aj keď zabudnem nejaké korenie pridať - nič sa nedeje. Dôležité sú vajíčka, kečup a horčica- ostané ingrediencie si môžete prispôsobiť podľa seba ,poprípade doplniť. Nám takáto zostava korenín vyhovuje najviac.
Postup
-
1
Vajíčka a ostatné prísady rozmixujeme. Rezne naklepeme.
- 2
Naklepané rezne namáčame v marináde a ukladáme do misky,. Zvyšnú marinádu nalejeme na rezne. Misku uzatvoríme a dáme odležať do chladničky najmenej na 24 hodín. Rezne môžeme uskladňovať v chladničke niekoľko dní/ 4 - 6/. Koreniny môžeme obmieňať alebo pridávať podľa svojej chute.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@jezibabka1 - želám dobrú chuť!
no mňammm
už dávno som nerobila vdaka za pripomenutie
tie vajcia sa v páci nepokazia?
Ďakujem, ale to je len taký slabý odvar toho, čo dokážu ostatní.
Kytičku si spravíte veľmi jednoducho: škrabkou na zemiaky nastrúhate čo najdlhšiu mrkvu a postáčate do špirálky. Tú položíte na list šalátu, medvedieho cesnaku... Trávičku urobíte nakrájaním týchto listov. Dobrú chuť!
Ja tiež nemám vždy čerstvé - keď mám z obchodu tak tie 3 -4 dni spokojne. A dúfam, že budú chutiť!
Vieš že z kuracích som to ešte neskúšala? Ak vravíš, že boli fajn - musím vyskúšať. A som rada, že chutili. Máš doma dobrých papkáčov - 1 kg - to sa museli pučiť ešte aj večer!
Ďakujem, som rada, že chutili.Prajem veľa dobrých. zdravých receptov.
Zdravím
Rezne sa vyprážajú na oleji, kuracie - stačí kratšie.
Pekný deń!