Koleno na pive

peter64 - fotkapeter64, 7. júla 2012
Koleno na pive
Foto: peter64

Suroviny

1 ks
300 ml
4 PL
2 KL




Postup

  1. 1

    Koleno zbavíme prípadných štetín,umyjeme,osolíme vložíme do pekáča zalejeme do tretiny vodou a prikryjeme ho vrchnákom a pečieme ho v rúre pri teplote 200°C . V polovičke asi tak po 1 hodine (zaleží to aké veľké koleno zoženieme) pečenia prilejeme k kolenu zmes piva horčice a grilovacieho korenia, odstránime pokrievku a za častého podlievania pečieme do zlatistá.

    Koleno na pive - obrázok 1

Diskusia k receptu

marijanka712
to môže byť dobrotka taká chrumkavá ..... už ani nepamätám kedy sme si na takom chrumkavom kolene pochutili musim sa za nejakým poobzerať. krásny rp.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
To koleno sa robí surové alebo údené?
peter64
pre exclusive77 zaleží to natom aké veľké máš koleno a pre esi ja som použil surové neúdené lebo tu kde robím tak surové údené koleno nemajú majú ale už obvaremé takže iba zohriať a jesť
valeri
Také dobre prepečené koleno, aby sa mäsko oddeľovalo samo od kosti, ale navrchu bolo chrumkavé .............hmmmmmmmm mňam :-))
anajka
Koleno vždy a všade, hlavne teraz keď je čas grilovania. Ja by som ho predvarila a potom dala na gril.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia