Foto: diabambulka
30
porcií
porcií
Suroviny
Cesto: | |
2 poháre |
|
1 pohár |
|
1 pohár |
|
1/2 pohára |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 lyžice |
|
Plnka: | |
5 dcl |
|
2 ks |
|
125 g |
|
120 g |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
2 lyžice |
|
Na ozdobu: | |
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto zmiešame v miske a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia. Po vychladnutí potieme plnkou a ozdobíme.
- 2
Plnka: Z mlieka a kokosových pudingov uvaríme puding a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom a pridáme do vychladnutého pudingu. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu, strúhaný kokos a premiešame. Natrieme na vychladnutý korpus a ozdobíme :-)))
- 3
Na ozdobu môžete použiť čokoládovú polevu s posekanými pistáciami, alebo si v miske jednoducho zmiešajte strúhaný kokos, posekané mandle a posekanú čokoládu a posypte vrch koláčika. Dobrú chuť:-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vypadá velmi dobře.
Vobec nie je moc maslovy ani presladeny...
držím palčeky :-)