Postup
-
1
50 g kokosu opražíme a necháme vychladnúť. Tuk a 175 g cukru vymiešame do peny, do ktorej zašľaháme vajcia a potom pridáme múku s práškom do pečiva, kokos, mlieko a rumovú arómu.
- 2
Cesto rozotrieme na vymastený plech. Pečieme pri strednej teplote asi 15 minút. Koláč popicháme špáradlom, pokvapkáme likérom a necháme vychladnúť.
- 3
V 100 ml kokosového mlieka rozmiešame obidva pudingy a zvyšný cukor. Zvyšné kokosové mlieko a citrónovú kôru privedieme do varu, vmiešame doň puding a povaríme. Potom ho rozotrieme na korpus a poukladáme naň ovocie.
- 4
Vychladnutý koláč posypeme zvyšným kokosom a ozdobíme čokoládovými guľkami
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu