Foto: tkatka
Vyskúšala som nový kokosový puding bez varenia a je výborný :)))
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 ks |
|
20 dkg |
|
20 dkg |
|
1/2 bal. |
|
4 PL teplá |
|
Krém: | |
2 bal. |
|
500 ml studené |
|
8 dkg |
|
12,5 dkg |
|
580 g |
|
Na posypanie: | |
|
Postup
-
1
Bielky oddelíme do žĺtkov. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s kryštálovým cukrom a pridávame teplú vodu. Polohrubú múku, kypriaci prášok do pečiva (Dr. Oetke) zamiešame do žĺtkovej zmesi.
-
2
Pridáme sneh z bielok a opatrne zamiešame.
-
3
Plech vyložíme papierom na pečenie a vlejeme cesto. Pečieme pri 200°C za 15 minút. Cesto necháme vychladnúť a odstránime papier na pečenie.
-
4
Créme Olé kokosový puding bez varenia (Dr. Oetker) vyšľaháme so studeným mliekom.
-
5
Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a pridáme kokosový krém, zamiešame.
-
6
Cesto nakrájame na 3 rovnaké pásy, navrstvíme krém.
-
7
Na krém poukladáme ananás a zakryjeme trochou krému, aby sa ďalšie cesto neodlepilo. Tak isto zopakujeme na ďalšom pláte cesta.
-
8
Necháme troška krému aby sme mohli vrch a boky natrieť.
-
9
Boky a vrch posypeme kokosom.
-
10
Nakrájame a podávame.
Diskusia k receptu