Kokosové madlenky

brmbuska - fotkabrmbuska, 15. decembra 2015
Kokosové madlenky
Foto: brmbuska

pre milovníkov kokosu...

40
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 175 °C

Suroviny

200 g
200 g
100 g (alebo Palmarin)
celé ks
200 g




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dáme do misy, zmiešame, dáme do fólie do chladničky oddýchnuť na 3 hodinky. Cesto tlačíme do madlenkovej formy a pečieme na 175 st. do ružovkasta cca 20 minút.

    Kokosové madlenky - obrázok 1
  2. 2

    Po upečení vyberieme z formy a posnežíme práškovým cukrom. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

brmbuska
Formu mám z Tescomy, odkedy som ich objavila, ani inak nepečiem, je ich viacero druhov. Je to čistá, krásna robota, koláčiky sú ako jeden. Majú tam oriešky, rožky, madlenky a iné.
methi
Madlenky musia mat brusko :) Niekde som raz videla, ze sa maju zmiesat suroviny okrem masla. To cesto sa da do chladnicky asi na pol hodiny, alebo aby bolo studene a potom sa donho zamiesa roztopene, teple maslo. Ihned sa tou zmesou plnia formicky, ktore treba vytriet maslom a tiez dat vychladit; prvych 5 minut sa pecie na 260st. a potom sa dopekat na 180st. To by mala byt ta technika, aby im brusko nabehlo :) Tak len na doplnenie, ak by niekoho zaujimalo.
tiginko
krása dievčatá, všetky... Madlenky nepoznám, som rada, ze @brmbuska pichla do ostatných dievčat, aby nám ich predviedli v plnej paráde. Toto na Vareche milujem, ďakujem :-)
brmbuska
Dievcata priznam sa ze som to nikdy nepocula ani neskumala, ja milujem toto kokosove cesto a toto su skor susienky. Minuly rok som sa trapila s komunistickymi formickami a takto su krasne ako jeden. Dakujem za inspiraciu...
brmbuska
Teraz som mrkla to video, vyzera to super a moze to byt ozaj chutne. Formu uz mam tak to vyskusam a potom sem pridam recept :-)
1x methi
lacim
@brmbuska (16.12.2015 21:13)

Nechápem čo majú plechové formičky s komunizmom.Používajú sa na celom svete.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia