Kokosová panacotta

reka11 - bez fotkyreka11, 30. marca 2012
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

 (po odkvapkaní asi 340 g)
100 ml
100 g
1 bal.
40 g
500 ml




Postup

  1. 1

    Kompót necháme na sitku odkvapkať,ananás nakrájame na malé kúsky.Smotanu uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu.Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno poharov.Necháme v chladničke vychladnúť.

  2. 2

    Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale,opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak,aby sa čokoláda nerozpustila.Necháme vychladnúť.Povrch pohárov ozdobíme ananásom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tú smotanu treba vyšľahať, alebo len premiešať s čokoládou? Dobre to vypadá.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia