Foto: janger
Da sa robit na vela sposobov. Tentokrat s pistaciovymi orieskami...
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Pistaciove oriesky posekame v mixeri spolu s petrzlenom a cesnakom. Pridame do masa.
-
2
Pridame sol, rimsku rascu, ktoru sme trosku popucili v maziari, cerstvo pomlete korenie, dobre vymiesame.
- 3
Spravime 8 sulcekov. Dame ich na chvilu do mraznicky.
- 4
Medzitym si mozeme pripravit prilohu, ktoru budeme k tomu podavat.
- 5
Maso vyberieme z mraznicky a oprazime na rozpalenom oleji.
- 6
Do panvice pridame aj na kolieska pokrajanu cibulku.
- 7
Mozeme podavat. Nam to velmi chutilo. Dufam, ze ak vyskusate, bude chutit aj vam. Prajem dobru chut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
varecha.pravda.sk/recepty/pekacik-z-kukuricnej-krupice-fo...
Ale to som mala z predchadzajuceho dna, lebo som spravila plny pekac a chcela som to minut. Len napln som mala v tom tentokrat zase inu. Ako napln bola teraz mala cierna fazulka, kocky slaninky, kocky tvrdeho syra, cervena paprika, jarna cibulka. Je to velmi chutny pekacik a da sa stale menit. @zdezda , veru bolo :-). @slavka , funkciou tej mraznicky je to, aby tie sulceky dobre spolu drzali, aby sa pri peceni nerozpadavali. Nie je v nich vajicko, co by tu masu trosku drzalo spolu. Inak, ked robim maso, tak ho prave tak polhodinku vopred vyberiem z chladnicy, ale v tomto pripade teda takto....Dievcata, dakujem vam vsetkym za komentik a za pristavenie :-).