Knedľová omeleta

butcher - fotkabutcher, 8. augusta 2010
Knedľová omeleta
Foto: butcher

keď neviete, čo s knedľou čo vám zostala.

3-4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
4 ks
1 ks
15 dkg
0,1 l
1 balíček

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    klobásku a točenú nakrájame na kocky, cibuľu trochu na vačšie, všetko opečieme v menšom pekáči, pridáme nakrájanú knedľu. vajíčka roztrepeme, pridáme mlieko, osolíme, okoreníme a prilejeme do pekáča. navrch nahádžeme na kocky nakrájané kvargľe.

  2. 2

    pečieme na 180 asi 20 min.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
až po tie olomoucké syrečky úplne super, priznávam, že som ich nikdy nejedla hoci syry vo všeobecnosti milujem a aj keď mi všetci tvrdia, že je to dobré neviem, či by som mala odvahu.... ale jeden nikdy nevie :-)
ináč chutný recept
@evusik : ja veru aj so syrečkami. Natri si prekrojený rožtek maslom. vlož do neho zo tri syrečky prekrojené na polovice (aby netrčali) a nalej si pohár studeného mlieka, alebo piva. A potom skús jesť a zapíjať. Vôňu necítiš, syrečky sú schované a chuť je naozaj vynikajúca. Takto to kedysi spolužiak naučil jesť mňa a môžem ti povedať, že odvtedy ich jem, vždy keď je príležitosť.

Pridaj komentár k receptu: