Klobúčiky s letnou plnkou
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná osolíme, okoreníme a upečieme s paradajkami, cibuľou a paprikou. Necháme vychladnúť a mäso oberieme od kosti. Nasekáme ho na kúsky a zmiešame s upečenou nakrájanou zeleninou aj s výpekom.
- 2
Z vopred pripraveného raviolového cesta vykrajujeme kolieska, na ktoré položíme kopček plnky a zatvoríme druhým kolieskom. Uvaríme.
- 3
Dozdobíme blanšírovanou a orestovanou letnou zeleninou, pokvapkáme olivovým olejom a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu