Klobúčiky s letnou plnkou

Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 18. augusta 2013
Klobúčiky s letnou plnkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
90 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
2 ks
2 ks
200 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie stehná osolíme, okoreníme a upečieme s paradajkami, cibuľou a paprikou. Necháme vychladnúť a mäso oberieme od kosti. Nasekáme ho na kúsky a zmiešame s upečenou nakrájanou zeleninou aj s výpekom.

  2. 2

    Z vopred pripraveného raviolového cesta vykrajujeme kolieska, na ktoré položíme kopček plnky a zatvoríme druhým kolieskom. Uvaríme.

  3. 3

    Dozdobíme blanšírovanou a orestovanou letnou zeleninou, pokvapkáme olivovým olejom a podávame.

Diskusia k receptu