porcie
Suroviny
|
|
1 ks |
|
3 strúčiky |
|
kúsok |
|
1/2 malá ČL |
|
1/2 malá ČL |
|
1/2 malá ČL, alebo koľko znesiete |
|
|
|
1 ks |
|
2 ks |
|
150 ml |
|
100 ml |
|
1/2 malá ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji restujeme dohnedkava nakrajanu cibulu, zazvor a cesnak. Potom pridame kurkumu, koriander a chilli korenie. Osolime, premiesame a nechame pol minutky rozvonat korenie. Potom pridame nakrajanu paradajku a restujeme na stredne silnom ohni domakka. Zmes nechame trocha vychladnut a s troskou vody rozmixujeme.
-
2
Tuto pastu vratime do hrnca, v ktorom sme zmes pripravili. Pridame kokosove mlieko a kari privedieme k varu. Pridame ocistenu a nakrajanu mrkvu, kesu orechy a 5 minut varime. (Ak treba, pridame troska vody.) Nakoniec pridame garam masala, prejdeme poslednym varom a odstavime z ohna.
- 3
Mozeme pouzit aj cerstvu koriandrovu vnat a na dozdobenie nasucho na panvici opecene kesu orechy. Podavame s ryzou.
Ďalšie recepty:
- 3
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu