Foto: repkica
Tento recept vznikol u nás doma náhodou, ale verím, že aj Vám bude chutiť :-)
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kel rozdelíme na jednotlivé listy, umyjeme, pokrájame na hrubé rezance a posolíme.
- 2
Slaninku pokrájame popražíme na panvici, pridáme pokrájanú cibuľu a posekané orechy. Všetko jemne opražíme a pridáme kel.
- 3
Podlejeme tromi PL vody, pridáme sójovú omáčku a čierne korenie. Sprudka osmahneme 3-5 minút. Kel má byť chrumkavý a uchová si sviežu zelenú farbu. Podávame s bielym chlebom, alebo francúzskou bagetou. Ak máte chuť, môžete pridať údený tofu syr, alebo na kocky pokrájanú šunkovú salámu. Kreativite sa medze nekladú :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu