Foto: danculka
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
50 g |
|
60g (krupica) |
|
1/2 dl |
|
podľa potreby ,vegeta/domáca/ |
|
podľa potreby |
|
čerstvo nastrúhaný 1/2 čl |
|
na obalenie |
|
podľa potreby na vysmážanie |
|
100 g |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Karfiol umyjeme a uvaríme v slanej vode a nakrájame nadrobno...
-
2
Urobíme si bešamel, na masle popražíme hrubú múku a zalejeme mliekom a povaríme...
-
3
hustý bešamel ochutíme ingredienciami , hore uvedených...
-
4
čerstvo nastrúhaný muškátový orech...
-
5
do bešamelu zamiešame syr a vajíčka a potom karfiol....
-
6
do strúhanky kladieme kôpky karfiolovej kaše.aobalíme v strúhanke...
-
7
Vyprážame rezne...
-
8
podávame z obľúbeným šalátom,dobrú chuť!!!!!
Diskusia k receptu