Karamelizované broskyne s čučoriedkami a citrónovým krémom
Katarína a Dušan Kováčovci
majitelia reštaurácie Lokál Bistro v Dudinciach, 28. júla 2020
majitelia reštaurácie Lokál Bistro v Dudinciach, 28. júla 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
6 ks |
|
200 g |
|
50 g |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
1 bal. |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Broskyne nakrájame na mesiačiky, posypeme cukrom a na masle sprudka opečieme.
- 2
Nastrúhanú kôru a šťavu z citróna vymiešame s vanilkovým cukrom a s jogurtom.
- 3
Citrónový krém podávame s broskyňami a dozdobíme čučoriedkami a lístkami mäty.
Tiež jogurtový dezert:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu