Foto: praezision
Teraz je čas práce s kapustou, tak vám pridávam recept, ktorý sa u nás doma osvedčil.
120 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny, kapustu a mrkvu nastrúhame najemno, cibuľu, papriku a feferónky si nakrájame, snažíme sa tiež na tenšie.
- 2
Keď už máme všetko nastrúhané a nakrájané posypeme kryštálovým cukrom, dekom a zalejeme octom. Nezabudneme pridať borkén, ten je veľmi dôležitý na konzervovanie, pretože sterilizovať nebudeme.
- 3
Necháme do druhého dňa odležať, snažíme sa 1x za hodinu premiešavať. V noci necháme odležať. Na druhý deň dáme do kameninové súdka a potom už len vyberáme a konzumujeme, môžeme začať aj okamžite.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu