Kapustové štvorčeky

martinis - fotkaMartinis, 17. novembra 2012 21:39
Ďalšie recepty »
Kapustové štvorčekyFoto: martinis

Cestovinové štvorčeky s podusenou bielou kapustou a čiernym korením.

1
porcia
20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

1,5 pohár štvorčeky
1 PL
1/4 hlávky
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    1 pohár (200 ml) cestovín si dáme uvariť do vriacej osolenej vody.

  2. 2

    Kapustu očistíme, nastrúhame, dáme na rozpálený olej a dusíme do mäkka.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a premiešame so štvorčekmi. Môžme podávať na slano alebo na sladko - vtedy soľ a čierne korenie nahradíme škoricovým cukrom. Obe verzie sú znamenité :)

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist