Foto: martinis
Cestovinové štvorčeky s podusenou bielou kapustou a čiernym korením.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1 pohár (200 ml) cestovín si dáme uvariť do vriacej osolenej vody.
- 2
Kapustu očistíme, nastrúhame, dáme na rozpálený olej a dusíme do mäkka.
- 3
Osolíme, okoreníme a premiešame so štvorčekmi. Môžme podávať na slano alebo na sladko - vtedy soľ a čierne korenie nahradíme škoricovým cukrom. Obe verzie sú znamenité :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Prepáč v predošlom komentári som použila malé m v tvojom mene. Nezapamätala som si. Ospravedlňujem sa. Kapustné fliačky, kedy ako.
Nech sa ti darí. Na názve nezáleží. Len nech je to jedlé.