Kapustové posúchy

redakcia - fotkaredakcia, 14. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks
50 g
Plnka:
0,5 kg
50 g




Postup

  1. 1

    Z múky, kvásku, oleja a žĺtka vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Kapustu postrúhame, osolíme a na masti podusíme do polomäkka. Pridáme oškvarky posekané nadrobno, okoreníme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Vychladnuté zmiesime s vykysnutým cestom. Na vymastený plech kladieme z cesta malé kôpky, ktoré roztlačíme na tenké posúchy a upečieme ich.

  3. 3

    Podávame s kyslým mliekom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia