Kapustové posúchy

redakcia - fotkaredakcia, 14. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks
50 g
Plnka:
0,5 kg
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z múky, kvásku, oleja a žĺtka vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Kapustu postrúhame, osolíme a na masti podusíme do polomäkka. Pridáme oškvarky posekané nadrobno, okoreníme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Vychladnuté zmiesime s vykysnutým cestom. Na vymastený plech kladieme z cesta malé kôpky, ktoré roztlačíme na tenké posúchy a upečieme ich.

  3. 3

    Podávame s kyslým mliekom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: