Foto: jatanika
Rýchle a bezmäsité... Recept som kedysi kdesi opísala. Už neviem kde.
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kapustu nakrájame najemno (ja som aj sparila vriacou vodou, nechala pár minút postáť a scedila). Vajcia rozšľaháme so soľou, pridáme múku, kapustu, korenie a zamiešame. V panvici upečieme 4 omelety. Dáme na tanier, preložíme na polovicu. Podávame so zemiakmi a zeleninovou oblohou.
- 2
Ja pečiem omelety na vymastenej teflónovej panvici. Pomaly, na slabom plameni, z oboch strán. Ale omelety robím nanajvýš dvakrát, trikrát do roka. Skutočne na to nie som odborník. Spôsob pečenia si teda zvoľte každý sám.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu