Kalerábový šalát so špenátom a arašidmi

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
2 ks
200 g
3 PL
3 PL
 viazanička
 viazanička




Postup

  1. 1

    Vajcia uvaríme natvrdo, vychladnuté ich očistíme a nadrobno nakrájame. Vňate umyjeme a najemno nasekáme. Z octu, 5 PL vody, soli, korenia a cukru urobíme nálev a odložíme ho nabok.

  2. 2

    Kaleráby umyjeme, nakrájame ich na plátky a asi 5 minút ich povaríme v osolenej vode. Potom kaleráb a špenátové listy vložíme do misky, prelejeme nálevom, pridáme ostatné suroviny a dáme asi na 15 minút odležať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia