Kakaové minibábovky s lesným ovocím
Martin Kurhajec
šéfkuchár hotela Solisko**** na Štrbskom Plese, 14. decembra 2017
šéfkuchár hotela Solisko**** na Štrbskom Plese, 14. decembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
40 minút
na 165-170 °C
na 165-170 °C
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme s cukrom dopenista. Pridáme vanilkový cukor, múku preosiatu s kypriacim práškom a kakaom, rozpustené maslo, olej a mlieko.
- 2
Všetko dobre vyšľaháme a vlejeme do vymastených a múkou vysypaných silikónových foriem. Pečieme pri 165 – 170 °C.
- 3
Po vychladnutí bábovky položíme na tanier. Do stredu nastriekame šľahačku a dozdobíme lesným ovocím. Poprášime práškovým cukrom.
Tiež bábovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu