Kačacia roláda

Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 21. októbra 2015
Kačacia roláda
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
150 g
100 g
30 g
100 g
100 g
6 ks
2 ks
200 ml




Postup

  1. 1

    Na plnku urestujeme cibuľu, pridáme kačaciu pečeň, oravskú slaninu, soľ, korenie, šampiňóny. Po vychladnutí dáme zmes do nakrájaného pečiva, pridáme vajcia, vňať a mlieko.

  2. 2

    Zmes premiešame a nanesieme na vopred pripravené kačacie prsia, ktoré sme nakrojili na čo najväčšiu plochu, zrolujeme do rolády a potom upečieme.

Diskusia k receptu