Kačacia roláda
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 21. októbra 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 21. októbra 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na plnku urestujeme cibuľu, pridáme kačaciu pečeň, oravskú slaninu, soľ, korenie, šampiňóny. Po vychladnutí dáme zmes do nakrájaného pečiva, pridáme vajcia, vňať a mlieko.
- 2
Zmes premiešame a nanesieme na vopred pripravené kačacie prsia, ktoré sme nakrojili na čo najväčšiu plochu, zrolujeme do rolády a potom upečieme.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu