Kačacia pečeň na cukete
Ján Duda
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 6. januára 2015
šéfkuchár reštaurácie Leberfinger v Bratislave, 6. januára 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kačaciu pečeň umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Na panvičke dáme zohriať masť a pečeň prudko urestujeme. Obrátime na druhú stranu, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto.
- 2
Cuketu nakrájame šikmým rezom na plátky a urestujeme z oboch strán. Podávame prekladacím spôsobom – pečeň, cuketa, pečeň... Zľahka prelejeme vzniknutým výpekom a môžeme dekorovať paprikou a vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu