Foto: gacy
Veľmi jednoduchý a chutný recept :) Zvládne to úplne každý :) Hlavne malá sestra z toho mala obrovskú radosť, keď ich mohla so mnou Zobraziť celý popisVeľmi jednoduchý a chutný recept :) Zvládne to úplne každý :) Hlavne malá sestra z toho mala obrovskú radosť, keď ich mohla so mnou ozdobovať ;) recept som robila podľa tohto - http://varecha.pravda.sk/recepty/jezky-/37011- recept.html
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Múku, cukry , maslo a vajíčko dáme do jednej misky a spolu vymiešame (ručne). Dostaneme husté cesto. Ak sa vám príliš lepí, pridajte troška múky.
- 2
Na plech dáme papier na pečenie. Odoberieme kúsok z cesta, spravíme guličku a z nej vytvarujeme slzu. (do vnútra môžme dať orech-ja som nedávala). Jeden ježko je približne takto veľký -
- 3
Dáme ich do vopred vyhriatej rúry piecť na 15-20 min na 150°C. (cesto nám NEmá zhnednúť, ostane pekne biele). Vyberieme z rúry a dáme vychladnúť. [Takto vyzerali pred pečením]
- 4
Pripravíme si mliekový hrniec, v ktorom roztopíme čokoládu s olejom. Vychladnutých ježkov namáčame do čokolády a hneď aj do kokosu. Oči a ústa som zdobila so špáratkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
hviezdickaz si privlastnila žabky od avanky a sonulienky, tak sa
musí zastať "kolegyne" , ktorá tiež kopíruje recepty. Mne sa páči
tatrankin losos , tak si ho pridám aj ja - nech tu je rovnoprávnosť.
Prečo by som mal niečo vymýšľať keď je to takto jednoduchšie.
Ako hovorí hviezdickaz "no a čo, veď recepty sa opakujú". Ako sa cítia potom autori originálov , ktorí niečo vymyslia a uvidia svoj recept pod
iným menom ?? Je úbohé od týchto plagiátorov.
Pocuvni skusenu @jody , mararetku28 a vobec vsetkych, co ti chcu povedat ako sa tu vedie ved pravidla treba drzat.
preco chces ist hlavou proti muru nevidis, ze na stranke je potom vela nedorozumeni? Specialne, ked recept skopirujes presne podla niekoho ineho pochval sa peknou fotkou, ocenime ta aj tak.