Foto: glosterka
Jemný, voňavý a chrumkavý chlebík z pekárničky. :-)
185 minút
príprava
príprava
48 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do pekárničky dáme suroviny: najskôr voda, olej, soľ, cukor, rasca, preosiata múka a na vrch dáme droždie.
- 2
Program zapneme na 4ku, veľkosť dáme strednú a vypečenie kôrky na tretí stupeň.
- 3
Po prvýkrat som skúšala tento program. Bola som doteraz zvyknutá piecť celozrnné chleby na programe č. 5. Na 4ke zo začiatku krásne predhrieva 30 minút a potom sa pekárnička (moja Moulinexka) dá do práce. Po 3 hodinách a 43 minútach sa dočkáte úžasného, voňavého a chrumkavého chlebíka. :-) Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu