Jemný grahamový chlieb

Autor receptu: glosterka

Jemný, voňavý a chrumkavý chlebík z pekárničky. :-)

185 minút
príprava
48 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Do pekárničky dáme suroviny: najskôr voda, olej, soľ, cukor, rasca, preosiata múka a na vrch dáme droždie.
  2. Program zapneme na 4ku, veľkosť dáme strednú a vypečenie kôrky na tretí stupeň.
  3. Po prvýkrat som skúšala tento program. Bola som doteraz zvyknutá piecť celozrnné chleby na programe č. 5. Na 4ke zo začiatku krásne predhrieva 30 minút a potom sa pekárnička (moja Moulinexka) dá do práce. Po 3 hodinách a 43 minútach sa dočkáte úžasného, voňavého a chrumkavého chlebíka. :-) Dobrú chuť.