Jemný grahamový chlieb
Autor receptu: glosterka
Jemný, voňavý a chrumkavý chlebík z pekárničky. :-)
185 minút príprava |
48 minút tepelná úprava |
Postup
- Do pekárničky dáme suroviny: najskôr voda, olej, soľ, cukor, rasca, preosiata múka a na vrch dáme droždie.
- Program zapneme na 4ku, veľkosť dáme strednú a vypečenie kôrky na tretí stupeň.
- Po prvýkrat som skúšala tento program. Bola som doteraz zvyknutá piecť celozrnné chleby na programe č. 5. Na 4ke zo začiatku krásne predhrieva 30 minút a potom sa pekárnička (moja Moulinexka) dá do práce. Po 3 hodinách a 43 minútach sa dočkáte úžasného, voňavého a chrumkavého chlebíka. :-) Dobrú chuť.