Jemné dijónske rezne

ivkaa - fotkaivkaa, 17. októbra 2012
Jemné dijónske rezne
Foto: ivkaa

Veľmi jednoduché, jemné morčacie prsia (bez tuku) :)

2-3
porcie

Suroviny

400 g -rezne
1 ks celé
1 PL
2-3 PL
1 PL
1 PL
1-2 PL
trošku
trošku
 a mleté čierne korenie




Postup

  1. 1

    Mäso si nakrájame na tenučké rezne a vložíme do marinády, ktorú pripravíme zmixovaním všetkých uvedených ingrediencií, vrátane oleja. Rezne necháme v marináde aspoň 1 deň, aby boli jemné.

  2. 2

    Ak si chceme pripraviť mäsko bez tuku, tak si dáme na teflónovú panvicu cca 1 lyžičku oliv. oleja, na ňom krátko opečieme a potom podlejeme troškou vody. Keď je mäsko takmer hotové, necháme vodu vyprchať a ešte krátko mäsko opečieme. Ak niekomu olej nevadí, môže prípadne aj vyprážať na menšom množstve oleja :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia