Foto: ivkaa
Veľmi jednoduché, jemné morčacie prsia (bez tuku) :)
2-3
porcie
porcie
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na tenučké rezne a vložíme do marinády, ktorú pripravíme zmixovaním všetkých uvedených ingrediencií, vrátane oleja. Rezne necháme v marináde aspoň 1 deň, aby boli jemné.
- 2
Ak si chceme pripraviť mäsko bez tuku, tak si dáme na teflónovú panvicu cca 1 lyžičku oliv. oleja, na ňom krátko opečieme a potom podlejeme troškou vody. Keď je mäsko takmer hotové, necháme vodu vyprchať a ešte krátko mäsko opečieme. Ak niekomu olej nevadí, môže prípadne aj vyprážať na menšom množstve oleja :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu