Jelenia roláda plnená tymianom s ovocným ratatouille a vanilkou
Miloš Miklánek
šéfkuchár reštaurácie Magnus v Trenčíne, 2. októbra 2009
šéfkuchár reštaurácie Magnus v Trenčíne, 2. októbra 2009
Foto: Reštaurácia Magnus Trenčín
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
14 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso jemne rozklepeme, nasolíme, okoreníme a posypeme lístkami tymianu. Mäso zrolujeme, zviažeme niťou, vložíme na rozpálenú panvicu a sprudka opečieme zo všetkých strán. Potom panvicu vložíme do rúry a pečieme asi 14 minút. Počas pečenia mäso otáčame.
- 2
Po upečení necháme mäso asi šesť minút odležať. Ovocné ratatouille: Na panvici si spravíme s z cukru karamel, zalejeme vodou a džúsom a necháme zredukovať.
- 3
Potom pridáme ovocie nakrájané na väčšie kúsky a vnútro z vanilkového struku. Prevaríme a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu