Foto: luwinka
Preto jednoduché, nakoľko nie je žiadny krém v zákusku. Aj takéto chutia. Myslím, že začiatočníčky uvítajú tento recept. Použila som okrúhlu formu o priemere Zobraziť celý popisPreto jednoduché, nakoľko nie je žiadny krém v zákusku. Aj takéto chutia. Myslím, že začiatočníčky uvítajú tento recept. Použila som okrúhlu formu o priemere 24 cm.
na 180 °C
Suroviny
5 ks |
|
180 g |
|
180 g |
|
2 PL |
|
1 bal |
|
0,5 dcl |
|
0,5 dcl vlažná |
|
Na vrch: | |
|
|
2 bal |
|
konzerva |
|
strúhaná |
|
|
|
na prípravu šľahačky |
|
Postup
-
1
Ako prvé si vymiešame žĺtky s cukrom do peny. Pridávame vlažnú vodu, potom olej a vymiešame nahladko. Múku si rozmiešame s práš. do pečiva a kakaom. Pridáme do cesta a nakoniec zľahka zamiešame tuhý sneh. Dáme na vymastenú a múkou vysypanú formu. Pečieme 35 minút na 180 stupňov v predhriatej elektric. trúbe.
- 2
Ešte na horúci korpus nanesieme džem a necháme vychladnúť.
- 3
Teraz si urobíme šľahačku podľa návodu na obale. Naplníme ňou ozdobné vrecko a môžeme začať zdobiť povrch.
- 4
Celý vrch ozdobíme.
- 5
Posypeme ozdobnými cukríkami a strúhanou čokoládou.
- 6
Ešte dáme na vrch jahody.
- 7
V reze.
- 8
:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ďakujem za vysvetlenie, forma sa mi páči