Tento recept som si vymyslela sama :) Je naozaj veľmi jednoduchý a chcela by som sa s ním podeliť s vami, pretože na vareche Zobraziť celý popisTento recept som si vymyslela sama :) Je naozaj veľmi jednoduchý a chcela by som sa s ním podeliť s vami, pretože na vareche som nič podobné nenašla..Je to môj prvý recept na vareche :) tak sa ospravedĺňujem, ak na niečo pozabudnem :-) Dobrú chuť prajem!
príprava
Postup
-
1
Podkovičky si umyjem. Na tanier si nasypem múku a zmiešam s koreninou na ryby.Obalím podkovičky z oboch strán.
- 2
Maslo si nechám roztopiť na panvici.Pridám podkovičky a poopekám do zlatista z oboch strán.
- 3
Opečené vyberiem na tanier, ja to ešte prikrývam s tanierom, aby mi ostalo teplé. Do panvice dám masielko a nechám speniť, zalejem horúcim vývarom,ja som dala cca 3dcl. vývaru. Rozpučím si cesnak ( my ho doma ľúbime, tak ho dávam všade), karí korenie a citrónovú šťavu.a nechám trošku zhustnúť na omáčku.
- 4
Podávam to s ryžou a nejaký ten šalátik ... Prajem dobrú chuť. Môj tip: ja som pridala na zhustnutie ešte trošku múčky, čo sa mi zvýšilo z obaľovania:-) to len tak zo zvedavosti, čo to spraví a bolo to fajn...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu