Milujem cesnačku, no nie všade ju robia dobrú. Každý robí inak, a ja som si receptík prispôsobila, aby nebol náročný a aby som v Zobraziť celý popisMilujem cesnačku, no nie všade ju robia dobrú. Každý robí inak, a ja som si receptík prispôsobila, aby nebol náročný a aby som v ňom mala všetko, čo v ňom mať chcem.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na strúhadle si postrúhame všetok cesnak a dáme do prázdneho hrnca. Pridáme bujón, čierne korenie, rascu, vegetu, papriku, soľ, muškátový orech. Dáme si do kanvice zovrieť vodu a všetky suroviny ňou zalejeme. Dáme opäť do kanvice vodu a zase zalejeme. To už máme hrniec plný (použila som taký stredný).
- 2
Rozbijeme vajíčka a rozšlaháme ich metličkou v polievke. Na koniec pridáme ešte majoránku a peržlenovú vňať. Do tanierov dáme opečený chlieb (ja som robila v hriankovači) a nastrúhaný syr, nalejeme polievočku a môžme podávať ;) Budete mať nebíčko v papulke!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu