Jarný plnený kaleráb

redakcia - fotkaredakcia, 4. septembra 2009

Suroviny

8 ks
60 g
1 ks
250 g
1/2 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mladé kaleráby očistíme a vršky odkrojíme. Vnútro kalerábov vydlabeme tak, aby steny kalerábu ostali asi 1/2 cm hrubé.

  2. 2

    Potom ich naplníme plnkou, odkrojené vršky potrieme bielkom, priložíme na kaleráb a krížom previažeme nitkou.

  3. 3

    Na masti speníme cibuľu, poukladáme na ňu kaleráby, hneď trochu podlejeme slanou vodou a pod pokrievkou udusíme domäkka.

  4. 4

    Potom kaleráby vyberieme a šťavu precedíme do paradajkovej omáčky, ktorú podávame ku kalerábom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: