15 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Na krém: | |
| 140 g |
|
| z 1 citróna |
|
| 250 g |
|
| 250 ml |
|
| 1 |
|
| 100 ml vlažná |
|
| 100 g |
|
| 250 g čerstvé |
|
| Na ozdobenie: | |
| čerstvé |
|
| strúhané |
|
Postup
-
1
Na krém ručným ponorným mixérom z jahôd,cukru a citrónovej štavy pripravíme pyré.Vmiešame jogurt.Smotanu vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom dotuha.želatínový stužovač pripravíme podľa návodu s vodou a vmiešame do pyré z jahôd a jogurtu.
- 2
Nakoniec zľahka vmiešame šlahačku.Formu vyložíme potravinárskou fóliou a na dno položíme piškóty.Nalejeme tretinu krému a postup opakujeme,pokiaľ máme krém.Ukončíme piškótami a vložíme do chladničky na 3 hodiny stuhnúť.
- 3
Pred podávaním vyklopíme z formy,nakrájame a ozdobíme jahodami a pistáciami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu