Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom a tukom na penu. Pridáme tvaroh, mlieko, citrónovú šťavu, rum a vmiešame časť múky. Nakoniec zľahka vmiešame ušľahaný tuhý bielkový sneh a múku s práškom do pečiva.
- 2
Do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy vylejeme tretinu cesta. Poukladáme jahody a zakryjeme druhou tretinou cesta. Opäť dáme jahody a vylejeme poslednú tretinu cesta.
- 3
Bábovku vložíme do predhriatej rúry a pomaly upečieme doružova. Upečenú bábovku po vychladnutí vyklopíme a polejeme jahodovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu