Jahôdka v jahôdke

brambor12 - bez fotkybrambor12, 2. júna 2014

skvelá jahodová pochúťka na letnú párty:)

10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

10 ks
1 ks
1 bal




Postup

  1. 1

    jahody umyjeme a očistíme. Rozkrojíme ich na polovice a vnútro (dužinu) vydlabeme čL.

  2. 2

    vydlabané časti dáme do mixéra. Rozmixované jahody dáme do misky.

  3. 3

    pridáme 3 PL kyslej smotany a 1 čL vanilkového cukru.Premiešame

  4. 4

    hotovím krémom naplníme polovice jahôd a spojíme Dobrú chuť!!!!!!

Diskusia k receptu

safran
viem si to predstaviť s mascarpone, crème fraîche, gréckym/domácim hustým jogurtom, ricottou,... ale nie s kyslou smotanou - nemá tú správnu konzistenciu
1x altyn
safran
prvý recept? vitaj na vareche :-) inšpirácia dobrá...
radost
jednoducho u nás: jahody+pochúťková smotana+vanilkový cukor..bezprácne a určite chuť rovnaká..
obdivujem tvoju trpezlivosť..:-)
hubata
Mňa prekvapilo množstvo: 10 ks jahôd z ktorých vydlabeme vnútro a rozmixujeme v mixéri ...... toto si fakt robila?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia