Jahňacie závitky s polentou a hubovým ragú

Ivan Klčovský
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. augusta 2011
Jahňacie závitky s polentou a hubovým ragú
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
120 g
300 g
150 g




Postup

  1. 1

    Jahňací pupok osolíme, okoreníme, potrieme rozotreným cesnakom a posekaným rozmarínom.

  2. 2

    Na mäso položíme slaninu, listy špenátu a plátky sušenej paradajky. Všetko zrolujeme a mäsiarskou niťou zviažeme. Ešte surovú rolku nakrájame na plátky.

  3. 3

    Na rozohriatej panvici jednotlivé kúsky opečieme dozlata a pomaly dopečieme v rúre domäkka. Podávame s hubovým ragú a opekanou polentou.

Diskusia k receptu

vcelka
Toto sú za dlhú dobu najvydarenejšie mäsové recepty.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia