Jahňacie závitky s polentou a hubovým ragú
Ivan Klčovský
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. augusta 2011
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jahňací pupok osolíme, okoreníme, potrieme rozotreným cesnakom a posekaným rozmarínom.
- 2
Na mäso položíme slaninu, listy špenátu a plátky sušenej paradajky. Všetko zrolujeme a mäsiarskou niťou zviažeme. Ešte surovú rolku nakrájame na plátky.
- 3
Na rozohriatej panvici jednotlivé kúsky opečieme dozlata a pomaly dopečieme v rúre domäkka. Podávame s hubovým ragú a opekanou polentou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu