Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom
Jitka Boráňová
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Jahňacie kotlety: | |
800 g |
|
60 g |
|
200 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuskusový šalát: | |
200 g |
|
30 g |
|
30 g (kustovnica čínska) |
|
20 g |
|
|
Postup
-
1
Kotlety nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a zmiešame s bielym jogurtom. Pekáč vymastíme masťou, vložíme kotletky a zvoľna pečieme domäkka.
- 2
Kuskusový šalát: Kuskus osolíme, zalejeme vriacou vodou a necháme napučať. Primiešame hrozienka, kustovnicu čínsku a píniové oriešky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu