Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom
Jitka Boráňová
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Jahňacie kotlety: | |
| 800 g |
|
| 60 g |
|
| 200 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kuskusový šalát: | |
| 200 g |
|
| 30 g |
|
| 30 g (kustovnica čínska) |
|
| 20 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Kotlety nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a zmiešame s bielym jogurtom. Pekáč vymastíme masťou, vložíme kotletky a zvoľna pečieme domäkka.
- 2
Kuskusový šalát: Kuskus osolíme, zalejeme vriacou vodou a necháme napučať. Primiešame hrozienka, kustovnicu čínsku a píniové oriešky.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu