Jahňací hrebienok na bielej fazuli
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 7. februára 2017
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 7. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso opláchneme v studenej vode, očistíme a osušíme. Takto pripravené mäso okoreníme, osolíme a sprudka opečieme v horúcom oleji. Vložíme do rúry a pečieme asi 20 minút pri teplote 180 °C.
- 2
Spolu s mäsom dáme piecť aj papriku. Do výpeku dáme cesnak, uvarenú bielu fazuľu okoreníme a osolíme. Nakoniec pridáme nakrájanú pečenú papriku a maslo. Ochutíme bylinkami a podávame s nakrájaným jahňacím hrebienkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu