Jahňací hrebienok na bielej fazuli
			   Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 7. februára 2017
		   
		   šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 7. februára 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mäso opláchneme v studenej vode, očistíme a osušíme. Takto pripravené mäso okoreníme, osolíme a sprudka opečieme v horúcom oleji. Vložíme do rúry a pečieme asi 20 minút pri teplote 180 °C.
- 2
 Spolu s mäsom dáme piecť aj papriku. Do výpeku dáme cesnak, uvarenú bielu fazuľu okoreníme a osolíme. Nakoniec pridáme nakrájanú pečenú papriku a maslo. Ochutíme bylinkami a podávame s nakrájaným jahňacím hrebienkom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu