Jahňací hrebienok na bielej fazuli

Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 7. februára 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jahňací hrebienok na bielej fazuliFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava
20 min
na 180 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso opláchneme v studenej vode, očistíme a osušíme. Takto pripravené mäso okoreníme, osolíme a sprudka opečieme v horúcom oleji. Vložíme do rúry a pečieme asi 20 minút pri teplote 180 °C.

  2. 2

    Spolu s mäsom dáme piecť aj papriku. Do výpeku dáme cesnak, uvarenú bielu fazuľu okoreníme a osolíme. Nakoniec pridáme nakrájanú pečenú papriku a maslo. Ochutíme bylinkami a podávame s nakrájaným jahňacím hrebienkom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist