6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
7 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 580 g |
|
| 320 g |
|
| 160 g |
|
| 2 ks |
|
| z 1/2 ks |
|
| 1 čl |
|
| 1 PL |
|
| Plnka: | |
| 5 ks |
|
| 150 ml |
|
| 300 g |
|
| 2 PL |
|
| Okrem toho: | |
|
|
|
| kúsok |
|
Postup
-
1
Z uvedených surovín si vypracujeme cesto.
-
2
Rozvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme kolieska. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme.
-
3
Vodu, cukor a citrónovú šťavu dáme do kastrólika a prevaríme. Bielky šľaháme na parou, a hneď prilievame po častiach ešte horúci rozvar.
-
4
Vyšľaháme si tuhý sneh.
-
5
Kolieska si zlepíme po dva snehom.
-
6
Vrch namočíme do čokolády a necháme odstáť.









@mamatata2 , @medovnicek : Ďakujem :) :)