4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
110 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrášok namočíme do 2 l chladnej vody a necháme ho cez noc odmočiť. Potom pridáme do vody koleno a všetko povaríme asi 90 minút na miernom plameni.
- 2
Polievkovú zeleninu očistíme, opláchneme a nakrájame na kúsky. Pridáme ju do polievky a varíme ešte 15 minút. Koleno vyberieme a necháme ho trochu vychladnúť.
- 3
Odstránime kožu, tuk a kosti. Mäso nakrájame na kúsky a dáme naspäť do polievky. Pridáme nasekané bylinky, dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu