Foto: pamacka
Tradičný recept,v rodine veľmi obľubený a robím ju naviac spôsobov-aj s kuracím mäsom,mrazenou alebo sterilizovanou zeleninou,vajíčkom.Toto je taká klasika....
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paprčky a koleno očistíme a dáme variť,pridáme mäso,soľ a koreniny.
-
2
Varíme pomaly cca 2-3 hodiny a pridáme zeleninu.
-
3
Potom varíme ďalšiu hodinu.Keď dovaríme,mäso vyberieme a nakrájame a kto má rád aj kože
-
4
Porcie dáme do misiek,pokrájame zeleninu/kto chce aj uvarené vajíčko na tvrdo/ a zalejeme scedeným vývarom.
-
5
Po vychladnutí dáme d chladničky.Podávame opaprikované s octom ,kto má rád aj s cibuľou.
Diskusia k receptu