Huspenina
	        Autor receptu: pamacka
	         
	        
	        Tradičný recept,v rodine veľmi obľubený a robím ju naviac spôsobov-aj s kuracím mäsom,mrazenou alebo sterilizovanou zeleninou,vajíčkom.Toto je taká klasika....
| 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	4 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Paprčky a koleno očistíme a dáme variť,pridáme mäso,soľ a koreniny.
 - Varíme pomaly cca 2-3 hodiny a pridáme zeleninu.
 - Potom varíme ďalšiu hodinu.Keď dovaríme,mäso vyberieme a nakrájame a kto má rád aj kože
 - Porcie dáme do misiek,pokrájame zeleninu/kto chce aj uvarené vajíčko na tvrdo/ a zalejeme scedeným vývarom.
 - Po vychladnutí dáme d chladničky.Podávame opaprikované s octom ,kto má rád aj s cibuľou.