Hubový zapekanec fotorecept
Mário Pakos a Peter Zembjak
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 20. júna 2013
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 20. júna 2013
Foto: Ľuboš Pilc
Vareškov tip: Do tohto jedla môžete napríklad v zime použiť aj mrazené huby. Skôr ako ich však po nazbieraní v lese uložíte do mraziaceho Zobraziť celý popisVareškov tip: Do tohto jedla môžete napríklad v zime použiť aj mrazené huby. Skôr ako ich však po nazbieraní v lese uložíte do mraziaceho boxu, oblanšírujte ich niekoľko minút vo vriacej vode. Zmenšia svoj objem a budete mať istotu, že sú čisté.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu, papriku, huby a všetko spolu podusíme.- 2
Keď huby zmäknú, pridáme vajcia s mliekom, premiešame a dáme zapiecť.- 3
Podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu