Hubový zapekanec fotorecept
Mário Pakos a Peter Zembjak
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 20. júna 2013
z ORAVSKÉHO HÁJA Garden Hotel & Resort v Brezovici, 20. júna 2013

Foto: Ľuboš Pilc
Vareškov tip: Do tohto jedla môžete napríklad v zime použiť aj mrazené huby. Skôr ako ich však po nazbieraní v lese uložíte do mraziaceho boxu, oblanšírujte ich niekoľko minút vo vriacej vode. Zmenšia svoj objem a budete mať istotu, že sú čisté.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
1 ks veľká |
|
3 ks |
|
500 g (šampiňóny, dubáky, kuriatka) |
|
200 ml |
|
4 ks |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu, papriku, huby a všetko spolu podusíme.- 2
Keď huby zmäknú, pridáme vajcia s mliekom, premiešame a dáme zapiecť.- 3
Podávame so zemiakmi.Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu