Hubový olovrant

ursula4 - bez fotkyursula4, 5. januára 2011

Chutný,ľahký ,nenáročný na prípravu.Najradšej ho pripravujem vtedy,keď už máme mäsa vyše hlavy.

1
porcia
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks, (veľké)
1 ks,(veľké)
1 PL
2 strúčiky
1 ČL
3 ks




Postup

  1. 1

    Jablko nakrájať na mesiačiky,dusiť na masle s cibuľou do mäkka.Pridať roztlačený cesnak,sojovú omáčku a nakrájané šampiňóny.Zmes necháme chvíľu podusiť .Podávame s čiernym chlebom.Toto množstvo je na jednu porciu.

Diskusia k receptu

julica
No toto je fakt zaujímavý recept, skoro som ho prehliadla. Vdaka zan KK




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia