Hubové palacinky

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
2 ks
1 PL
150 ml
150 g
Plnka:
100 g
150 g
100 ml
1 KL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Z prísad urobíme cesto, ktoré necháme 10 – 15 minút postáť. Na rozohriatom oleji upečieme palacinky a udržiavame ich v teple. Huby očistíme a nakrájame na plátky, slaninu nakrájame na kocky.

  2. 2

    V panvici rozohrejeme olej, na ňom opražíme huby, zaprášime ich múkou a podlejeme mliekom. Keď zmes zhustne, dochutíme ju soľou, korením a horčicou.

  3. 3

    Do každej palacinky dáme trochu hubovej zmesi, zrolujeme ich a podávame ozdobené šalátom.

Diskusia k receptu

Vymazať
pivonka
Dnes som uvarila podľa tohoto receptu a je to výborné jedllo. Palacinky som urobila (ako vždy) pražské a do plnky som pridala dve malé kocky syra Apetito, lebo moja rodina syr preferuje. Po druhý raz urobím plnky viac, z celej vaničky šampiňónov. Je to fakt výborné, mne aj našim to veľmi chutí, všetkým odporúčam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia