Foto: rybarkuchar
Neviem aké máte skúsenosti s hroznom, ktoré je bežne na trhu – ja hrozné. Chutí všelijako len nie ako hrozno. Tak som Zobraziť celý popisNeviem aké máte skúsenosti s hroznom, ktoré je bežne na trhu – ja hrozné. Chutí všelijako len nie ako hrozno. Tak som si povedal, že ho vylepším.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nakrájal som bobule na polovice
-
2
Nasleduje základ ako na palacinky, len som pridal chilli a škoricu.
-
3
Hrozno som v ceste vyváľal a usmažil na oleji. Celkom zaujímavá chuťovka za tepla aj za studena.
A v tejto súvislo mi napadá pokrytectvo supermarketu, ktorý ti za to, že si prinesieš tašku, pridelí na kartu zelené body, ale to že ponúka tovar z opačného konce zemegule so všetkými dôsledkami, to ho nemrzí. Hlavne sa treba zeleno "tváriť".
Chilli je zdravé a v rozumnom množstve (nie že Ti to vytláča oči a vypaľuje pusu) sa hodí takmer do každého jedla.