Hrozno v palacinkovej košeli

rybarkuchar - fotkarybarkuchar, 2. mája 2012

Neviem aké máte skúsenosti s hroznom, ktoré je bežne na trhu – ja hrozné. Chutí všelijako len nie ako hrozno. Tak som si povedal, že ho vylepším.

30 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájal som bobule na polovice

    Hrozno v palacinkovej košeli - obrázok 1
  2. 2

    Nasleduje základ ako na palacinky, len som pridal chilli a škoricu.

    Hrozno v palacinkovej košeli - obrázok 2
  3. 3

    Hrozno som v ceste vyváľal a usmažil na oleji. Celkom zaujímavá chuťovka za tepla aj za studena.

    Hrozno v palacinkovej košeli - obrázok 3
Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Jééé, čo za novotu som sa dozvedela-krása!!!...ja mám hrozno od svokrovcov-lahodné, sladučké...no proste mňááám!!!...isto to ale vyskúšam-no, ako píšeš-len s kupovaným!...apropó, toto cestíčko palacinkové:minule som počula super recept na slanú fajnotku z neho...resp.pridaním ho na zapečené zemiaky-potom sem hodím:)))
o takomto spôsobe som ani nepočula ale zaujalo ma to a veľmi :-) škorica to určite dochutí....