Hrk-hrk torta alebo trasená torta 
	        Autor receptu: anik 	         
	        
	        Veľmi rýchle.. Postup- Ak niekto chce, nemusí si korpus pripravovať doma, ale kúpiť. Vtedy to je naozaj rýchle.
 - Piškóta: Žítky a cukor vyšľaháme do penista pridáme olej a vodu a ďalej chvíľu šľaháme, z bielkov urobíme tuhý sneh. Vyšľahanú penu zo žítkov vlievame do snehu a zároveň pridávame aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme do vymastenej väčšej tortovej formy a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C.
 - Plnka: Do uzatvárateľnej nádoby si dáme šľahačku, puding bez varenia a ovocie. Uzavrieme a trasieme dovtedy kým sa masa v nádobe prestane hýbať. Keď korpus vychladne, natrieme túto masu naň. 
 - Plnka 2: Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a vanilkovým cukrom a natrieme na prvú masu a posypeme grankom alebo nastrúhanou čokoládou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |