Foto: nathaliez
70 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Večer si dáme mäso do "pácu", ktorý sa bude skladať z horčice, soli, korenia a olivového oleja. Dáme do chladu min. na 6 hodín.
- 2
Na panvici si rozohrejeme olivový olej a pridáme "napácované" mäso. Pridáme vývar, prikryjeme a necháme dusiť.
- 3
Uvaríme si cestovinu podľa návodu. Uvarenú polejeme olivovým olejom.
- 4
Na ďalšej panvici si rozohrejeme olivový olej, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a fenikel. Všetko osolíme a okoreníme.
- 5
Už len počkáme, kým sa nám všetko udusí a uvarí. A môžme sa do toho pustiť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Takže toto hovädzie musí byť vynikajúce, prevoňané, chutné.