Hovädzina s feniklom a cestovinou fusilli

nathaliez - fotkanathaliez, 5. februára 2012
Hovädzina s feniklom a cestovinou fusilli
Foto: nathaliez
70 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Večer si dáme mäso do "pácu", ktorý sa bude skladať z horčice, soli, korenia a olivového oleja. Dáme do chladu min. na 6 hodín.

  2. 2

    Na panvici si rozohrejeme olivový olej a pridáme "napácované" mäso. Pridáme vývar, prikryjeme a necháme dusiť.

  3. 3

    Uvaríme si cestovinu podľa návodu. Uvarenú polejeme olivovým olejom.

  4. 4

    Na ďalšej panvici si rozohrejeme olivový olej, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a fenikel. Všetko osolíme a okoreníme.

  5. 5

    Už len počkáme, kým sa nám všetko udusí a uvarí. A môžme sa do toho pustiť :)

    Hovädzina s feniklom a cestovinou fusilli - obrázok 5

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
na budúci týždeň urobíme, ibaže s teľacím a celozrnnou cestovinou, páči sa mi tvoj recept... možno aj opražíme feniklové semienka na cibuľke pod mäsko.....
Ja som si pestovala na záhrade fenikel, dostala som semienka od jednej ukrajinky a vždy na jar mi dorastal do výšky 2 metrov. Sám sa vysemenil, okolo boli samé malé bulvičky a tie boli strašne dobré takto opečené, voňavé. Samozrejme aj vňať som používala do šalátov (namiesto kôpru), na zemiaky a do polievok. Veľmi vďačná rastlina, skromná, ani som ju nepolievala.
Takže toto hovädzie musí byť vynikajúce, prevoňané, chutné.

Pridaj komentár k receptu: