Foto: marisee
Jednoduchý recept na holanskú omáčku. Vždy sa podarí!
2
porcie
porcie
2 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie okrem masla dajte do pohára vhodného pre ponorný mixér.
- 2
Maslo zohrejte v malom hrnci na 100 stupňov (spenené).
- 3
V pohári spustite ponorný mixér a za stáleho mixovania pomaly vlievajte horúce maslo. Po naliatí je krémová omáčka hotová.
- 4
Servírujte ihneď, alebo udržujte v teple max. 1 hodinu. Omáčka by nemala byť po vychladnutí znovu zohrievaná.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
zaslúžených *****
Fajn a čo mám urobiť so surovinami?
krásny článok, čo som objavila tiež teraz - pripájam