Holandská omáčka za 2 minúty

marisee - bez fotkymarisee, 14. apríla 2014
Holandská omáčka za 2 minúty
Foto: marisee

Jednoduchý recept na holanskú omáčku. Vždy sa podarí!

2
porcie
2 minút
príprava

Suroviny

2 ks
1 ČL
100 g
1/2 ČL (alebo himalájska)
 štipka
 štipka (nemusí byť)




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie okrem masla dajte do pohára vhodného pre ponorný mixér.

  2. 2

    Maslo zohrejte v malom hrnci na 100 stupňov (spenené).

  3. 3

    V pohári spustite ponorný mixér a za stáleho mixovania pomaly vlievajte horúce maslo. Po naliatí je krémová omáčka hotová.

  4. 4

    Servírujte ihneď, alebo udržujte v teple max. 1 hodinu. Omáčka by nemala byť po vychladnutí znovu zohrievaná.

Diskusia k receptu

safran
super nápad! v špargľovej sezóne na nezaplatenie...
pusta
perfektné :-)
zaslúžených *****
micanela
na toto som som po dvoch tazkych salmonelozach expert /a uz ma tu viaceri za to ktitizovali/ ale neda mi ...tak su tie vajcia neuvarene alebo nie?
1x broska
marcy
vyskúšam,za dva týždne budeme mať vlastné vajíčka :-)
marisee
Vajcia sú pridané surové, "uvarené" sú počas prilievania horúceho masla.
radox1
pre ludí,ktori si netrufaju na klasicky postup je to super,pre tych ktori spravnu metodikou ovladaju,nepredstavitelne-a chyba tam vino.
kredenc
Všetky ingrediencie dajte do pohára...
Fajn a čo mám urobiť so surovinami?
anic
perfektní recept,děkuji, kk + 5*
safran
@radox1 zasa som urobila s citrónom, lebo som bola v pomykove, aké biele víno použiť... ktoré inovatívne odporúčaš? do fúzie so špargľou




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia