Hlivový perkelt

frezia68 - fotkafrezia68, 20. marca 2010

Hliva ustricová je liečivá.Podporuje imunitu,znižuje cholesterol,priaznivo pôsobí pri kožných ochoreniach,má antibiotický účinok a dámy......spomaľuje stárnutie(zajtra sa pozriem do zrkadla) :-)

30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2  ks
100  g
4  ks
0,5  dcl
2  ks




Postup

  1. 1

    Umytú hlivu nakrájame na kocky a pridáme pomaly pražiť na panvicu k dusenej cibuľke s paprikou.Prilejeme sójovú omáčku,korenie,soľ,majoránku,bobkový list,rascu,mletú červenú papriku a paradajkový pretlak.Dusíme na miernom ohni asi 2O min. a podávame s haluškami,alebo cestovinou. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

satin22
Dámy čo sa týka starnutia ,treba konzumovať marhulové jadierka.....
Ináč perkelt nemá chybu, a príloha podla chuti....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia